Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

Kako očistiti organizam sa pirinčem

Uzmite pirinač sa supenom kašikom, onoliko puta koliko imate godina (ako imate 40 godina, znači 40 supenih kasika). Isperite ga i naspite u teglu, a teglu potom napunite sa toplom prokuvanom vodom, zatvorite teglu i stavite je u frižider.
Svakog jutra pre uzimanja pirinča svu vodu iscediti. Uzmite jednu punu supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli.
Pirinač pojedite na prazan stomak. Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom prihladjenom vodom i ostavite u frizider do sledeceg jutra. Proceduru ponavljajte svaki dan dok ima pirinča u tegli.
Pirinač se vari u crevima, a ne u želucu te njegova zrna deluju kao upijač za toksine.
Na ovaj način čiste se creva i drugi delovi organizma od toksina kao i drugih štetnih materija.
Posle uzimanja pirinča ujutru pozeljno ja da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata.

Posle dve nedelje počinje pravo čišćenje organizma. Toksini se izbacuju putem urina i stolice. U roku od nekoliko meseci organizam će nastaviti da se sam čisti od toksina.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.