Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

POPARICA

Istucati suvi hleb ili dvopek i jednu veliku kašiku ovoga staviti u 200 g vode. Kuvati na tihoj vatri sve dok ne postane kaša. Prognječiti i ovome dodati 150 g mleka,malo masla , 2 kockice šećera i na kraju pola žumanceta.

1 коментар :

  1. Анониман23. март 2010. 22:13

    uf! Kakav secer u poparu! POpara se jede sa sirom, kajmakom, i sl.
    A secer je ionako namirnica koju treba sto vise izbegavati, pogotvu u decijoj ishrani, pa necemo valjda divno SANO jelo pretvarati u neki cudan slatkis?

    ОдговориИзбриши


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.
presearch