Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

SIRUP OD VIŠANJA

U veći sud staviti litar vode, 5 kg šećera i staviti da proključa.Onda dodati 10 kg zrelih, opranih i od koščica očišćenih višanja. Pustiti uz stalno mešanje da ključa još petnaestak minuta, pa skloniti sa vatre. Dok je još vruće procediti voće kroz gustu gazu. Tako proceđen i vruć sirup sipati u zagrejane flaše , zatvoriti ih i zamotati u poveći stolnjak ili ćebe i ostaviti da se polako hlade do sutradan.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.