Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KAJGANA OD GRAŠKA I KUKURUZA ŠEĆERCA


Sastojci:
  • šest jaja
  • 200 gr iscedjene mešavine kukuruza šećerca i graška iz konzerve
  • 75 gr narendanog parmezana
  • 100 gr rikota sira
  • so i crni biber
  • supena kašika ulja
Priprema:

U veliku posudu razbijte jaja, dodajte kukuruz i grašak i narendani parmezan. Mešajući, dodajte rikotu sve dok se ona podjednako ne rasporedi. Dodajte so i mleveni crni biber i odložite sa strane.
Na srednjoj temperaturi zagrejte tiganj koji je pogodan za pečenje u rerni. Kada se zagreje, dodajte u njega ulje. Sipajte smesu sa jajima i kuvajte dva minuta, zatim tiganj prenesite u rernu i pecite 15 minuta na temperaturi od 200 C. Pecite sve dok se smesa ne zarumeni na vrhu ili dok ne dodje do oboda tiganja.
Isecite na kriške i služite dok je toplo.















Prijatno!

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch