Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

MUSAKA DO PEČURAKA

Iseći na krupnije listiće 500 gr pečuraka (bolje je ako je više vrsta). Staviti u zagrejanu šerpu da se dinstaju u
sopstvenom soku, na tišoj vatri, dodati glavicu sitno iseckanog crnog luka, poklopiti, krčkati oko 15 min. Dodari zatim 100 gr butera, 2 ravne kašike brašna, 25 cl pavlake, soli, bibera i muskatnog oraščića, sitno sečenog peršunovog lista, soka od limuna, sve premešati i jos dodati malo milerama. Presuti u podmazan pleh i posuti krupnim, preprženim mrvicama od belog hleba. Peći na 180C oko 10 - 15 min.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.