Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PAPRIKAŠ SA SUVIM ŠLJIVAMA

Sastojci:

1 kg crnog luka,
1/4 litra ulja,
1/4 kg suvih šljiva,
1/2 litra belog vina,
kafena šoljica nane,
aleva paprika

Priprema:

Luk očistiti, oprati i na sitno izrendisati. Dodati, sasvim malo aleve paprike i pustiti da se sve dinsta u ulju. Složiti šljive, sipati vino, zatvoriti folijom i ostaviti na umerenoj vatri jedan sat da se krčka. Skinuti foliju, šljive posuti izmrvljenom nanom i isključiti ringlu. Može da se služi toplo i ohlađeno
.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova