Potrebno (za četiri testa prečnika 20 cm):
Potrebno za čokoladni nadev:
Priprema:
Umesiti testo od navedenih sastojaka i ostaviti sat vremena da odstoji. Nakon toga, podeliti ga na četiri dela i svaki deo razvući da podloga za picu bude što tanja. Premazati testo pudingom u tankom sloju i posuti ga izlomljenom čokoladom. Peći 15 minuta na 250 stepeni.
- 300 g oštrog belog brašna, uz mali dodatak za posipanje
- kašičica kvasca
- 1 i po kašičica soli
- kašičica cimeta
- 175 ml mlake vode
- kašičica maslinovog ulja.
Potrebno za čokoladni nadev:
- 300 ml pudinga od vanile
- 60 g mlečne čokolade
- 60 g crne čokolade
- 100 g pločica od bele i crne čokolad
- šećer u prahu za posipanje - nakon pečenja pice (po izboru)
Priprema:
Umesiti testo od navedenih sastojaka i ostaviti sat vremena da odstoji. Nakon toga, podeliti ga na četiri dela i svaki deo razvući da podloga za picu bude što tanja. Premazati testo pudingom u tankom sloju i posuti ga izlomljenom čokoladom. Peći 15 minuta na 250 stepeni.
Нема коментара :
Постави коментар