Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PILETINA SA JABUKAMA

Potrebno je:
  • 4 pilećih grudi bez kostiju 
  • 1 kašika maslinovog ulja 
  • 1 jabuka isečena na kriške 
  • 1 čaša soka od jabuke 
  • 1 velika glavica crnog luka isečena na listiće 
  • 1 mleveni češanj belog luka 
  • pola kašičice sušenog tamjana 
  • pola kašičice soli i malo bibera 
  • 2 kašike senfa

Priprema:
Izlupajte čekićem pileće grudi i propržite ih dok ne dobiju zlatnu boju. Poređajte preko mesa kriške jabuke, prelijte sokom od jabuke, stavite luk, sušeni tamjan, pola kašičice soli i malo bibera. Neka se sve krčka oko 7 minuta. Prelite meso senfom.


Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.