Potrebno je:
Priprema:
Izlupajte čekićem pileće grudi i propržite ih dok ne dobiju zlatnu boju. Poređajte preko mesa kriške jabuke, prelijte sokom od jabuke, stavite luk, sušeni tamjan, pola kašičice soli i malo bibera. Neka se sve krčka oko 7 minuta. Prelite meso senfom.
- 4 pilećih grudi bez kostiju
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 jabuka isečena na kriške
- 1 čaša soka od jabuke
- 1 velika glavica crnog luka isečena na listiće
- 1 mleveni češanj belog luka
- pola kašičice sušenog tamjana
- pola kašičice soli i malo bibera
- 2 kašike senfa
Priprema:
Izlupajte čekićem pileće grudi i propržite ih dok ne dobiju zlatnu boju. Poređajte preko mesa kriške jabuke, prelijte sokom od jabuke, stavite luk, sušeni tamjan, pola kašičice soli i malo bibera. Neka se sve krčka oko 7 minuta. Prelite meso senfom.
Нема коментара :
Постави коментар