Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

Čokoladna keks torta

Neophodni sastojci

  • 1.5 l mlijeka,
  • 100 gr. čokolade,
  • 4 pudinga od čokolade,
  • 10 velikih kašika šećera,
  • kesica šlaga,
  • 300 gr keksa petit ili neki dr.

Postupak pripreme :
U 1.5 l varenike ( skuvane ) staviti 100 gr čokolade i 4 pudinga koje prvo treba razmutiti sa malo mlijka i 10 kašika šećera. Skuvati, pa maći sa šporeta malo prohladiti pa u to dodati lomljeni keks na krupnije komade. Lagano izmiješati i usuti u pleh. Dekorsati slagom.

Recept od: Irma K. iz Podgorice

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova