Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

VITALNOST U ČAJU

  Čaj ako se pije nekoliko puta dnevno, pomaže našem telu da se štiti od štetnih dejstava iz okruženja i da bdi nad našom dobrobiti. Za to su zaslužni moćni borci protiv otrovnih sastojaka koji vrebaju iz čaja.
Čaj ima mnogo kvaliteta: oživljava, opušta, dobar je diuretik. Kao i povrće, i voće on sadrzi antioksidanse mnogo aktivnije od vitamina C i da je vitamin E, u njemu najbolji medju najboljima.
Uzimanje čaja svakog dana je prijatan način za pojačavanje prirodne odbrane i za bdenje nad našim zdravljem.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova