Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

RIBLJI PAPRIKAŠ

Potrebno je:

800 grama ribe,
3 kašike margarina,
4 kašike sitno iseckanog crnog luka,
kašika aleve paprike,
4 kašike brašna,
2 decilitra kisele pavlake,
1 polovina litre vode
sok od limuna.

Priprema:
Opranu i očišćenu ribu iseckati na komade i svaki komad posoliti i preliti sokom od limuna, uvaljati u brašno i na zagrejanom margarinu brzo peći. Pečenu ribu izvaditi, složiti na tanjr i ostaviti na toplo mesto da se ne ohladi. Na preostaloj masti ispržiti sitno iseckan luk, dodati alevu papriku, malo vode i kiselu pavlaku. Na kraju se začini limunovim sokom i ostavi da prokuva, pa se u ovaj sok slože pečeni komadi ribe da kuvaju još oko 5 minuta.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.