Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PITA SA MESOM

Prodinstati na malo ulja 500 gr. mlevenog mesa i 1 glavicu luka. Dodati soli, vegete i bibera po ukusu. Redjati u podmazan pleh 600 gr. tankih kora i fil dok se sve ne utroši, na kraju preko pite u plehu staviti dve kore. Pitu iseći na kocke i preliti sa - 2 do 3 ulupana jajeta pomešana sa 1 jogurtom i 2 dcl kesele vode.
Staviti da se peče na srednjoj temperaturi oko 30 minuta.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.