Potrebno:
- 500 gr. tankih kora - 1 glavica crnog luka - 1 šolja mleka - malo soli - 500 gr. pečuraka - ulje - 6 jaja - malo bibera
Izdinstati luk i pečurke sa malo soli i bibera. Kad se prohladi umešati 4 jajeta.
Sad redjati red kora, red fila i tako dok se ne istroši materijal. Potom iseći pitu
na željene oblike, staviti da se peče i kada je skoro pečena razmutiti 2 jajeta u
šolji mleka( ili kiselog mleka, ili sa malo pavlake ) i sipati po presecima. Dopeći i
služiti.
- 500 gr. tankih kora - 1 glavica crnog luka - 1 šolja mleka - malo soli - 500 gr. pečuraka - ulje - 6 jaja - malo bibera
Izdinstati luk i pečurke sa malo soli i bibera. Kad se prohladi umešati 4 jajeta.
Sad redjati red kora, red fila i tako dok se ne istroši materijal. Potom iseći pitu
na željene oblike, staviti da se peče i kada je skoro pečena razmutiti 2 jajeta u
šolji mleka( ili kiselog mleka, ili sa malo pavlake ) i sipati po presecima. Dopeći i
služiti.
Нема коментара :
Постави коментар