Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PITA OD JABUKA

Sastojci:
  • 1 /2 kg tankih kora,
  • 1 kg jabuka,
  • ulje, šećer,
  • prah šećer.
Priprema:

Jabuke se oljušte i istružu. Kore se izdele na tri dela, malo poprskaju uljem i preko njih se stave pošećerene jabuke. Kore se uviju i stave u podmazan pleh. Pokriju se folijom i stave u dobro zagrejanu rernu. Posle 25 minuta, folija se skine, rerna isključi, a pita ostavi još jedno desetak minuta. Kad se pita izvadi, a potom pusti da se ohladi, iseče na šnite i pospe šećerom u prahu.
sr.wikibooks.org/wiki/Pita_sa_jabukama_i_tankim_korama.jpg

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova