Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

OSLIĆ SA BUTEROM I LIMUNOM

Pripremiti oslić na isti način kao u receptu "Oslic u vinu".(vidi recept ) Na dno pleha rasporediti kriške 2 limuna očišćena od kore i spoljne bele opne. Preko toga staviti ribu, pa je premazati buterom i staviti u prethodno zagrejanu rernu na 220 stepeni. Peći je oko 20 minuta, a povremeno premazivati rastopljenim buterom.
Kada je riba pečena, servirati je na tanjiru, a preko nje preliti sledeći sos:
Uzeti rastopljeni buter, u njega nacediti sok od 1 limuna i sve dobro promutiti, dok se ne dobije glatka lepa masa. Isti sos preliti i preko krompira obarenog u slanoj vodi. Ukrasiti listićima peršuna.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova