Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

LANGOSI

Od 1 kgr brašna,
1 kvasca podignutog u 2 dcl mlakog mleka,
2 jogurta (4 dcl),
1 dcl ulja,
1 kašičice soli,
1 kašičice sode bikarbone i
po potrebi jos mleka zamesiti mekse testo.

Testo staviti u zamrzivač ili u veću plastičnu vrećicu i odložiti u frižider ( do 7 dana). Uzimati količine testa po želji i potrebi i praviti langose (razvući testo na debljinu prsta, od testa praviti pravougaonike oko 5 x 10 cm i zaseći ih po dužini, na sredini širine). Ostaviti da odstoje još 15 minuta i pržiti ih u vrelom ulju.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.
presearch