Pripremiti svinjske šnicle i isto toliko režnjeva praške šunke, pečenih crvenih paprika
i režnjeva tvrdog sira.Šniclu dobro izlupati, posoliti i pobiberiti po ukusu. Preko nje,
redom, slagati režanj šunke, papriku i režanj sira, pa ih uvijati (kao sarmu), probosti
čačkalicom, uvaljati u brašno, jaje i prezle i pržiti u ulju, kao bečku šniclu. Ispečene šnicle
osloboditi čačkalice, pa ih preseci po dužini, dijagonalno. Stavljati na tacnu sa filom naviše,
tako da liče na"ladje".
i režnjeva tvrdog sira.Šniclu dobro izlupati, posoliti i pobiberiti po ukusu. Preko nje,
redom, slagati režanj šunke, papriku i režanj sira, pa ih uvijati (kao sarmu), probosti
čačkalicom, uvaljati u brašno, jaje i prezle i pržiti u ulju, kao bečku šniclu. Ispečene šnicle
osloboditi čačkalice, pa ih preseci po dužini, dijagonalno. Stavljati na tacnu sa filom naviše,
tako da liče na"ladje".
Нема коментара :
Постави коментар