Sastojci:
- 1 pile, isečeno na komade - biber po ukusu - 1 kašika maslinovog ulja - 2 cena belog luka, zdrobljena - 2 paradajza - 1 list lovora - 1/4 kasicica majorana - 1 pakovanje smrznutog kukuruza šećerca, otopljeno
Priprema:
Skinite kožicu sa pileta. Posolite i pobiberite po ukusu. U velikom teflonskom tiganju zagrejte ulje i pržite
piletinu, okrećući je, oko 15 do 20 minuta. Kad je piletina gotova, izvadite je iz tiganja i držite na toplom
mestu. U tom ulju izdinstajte beli luk, dodajte paradajz, lorber i majoran i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte
obaren kukuruz i piletinu i dorbo umešajte sa sosom.
- 1 pile, isečeno na komade - biber po ukusu - 1 kašika maslinovog ulja - 2 cena belog luka, zdrobljena - 2 paradajza - 1 list lovora - 1/4 kasicica majorana - 1 pakovanje smrznutog kukuruza šećerca, otopljeno
Priprema:
Skinite kožicu sa pileta. Posolite i pobiberite po ukusu. U velikom teflonskom tiganju zagrejte ulje i pržite
piletinu, okrećući je, oko 15 do 20 minuta. Kad je piletina gotova, izvadite je iz tiganja i držite na toplom
mestu. U tom ulju izdinstajte beli luk, dodajte paradajz, lorber i majoran i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte
obaren kukuruz i piletinu i dorbo umešajte sa sosom.
Нема коментара :
Постави коментар