Potrebno je:
4 krmenadle bez kostiju 2 jaja 2 kašike mleka 1 dl kisele pavlake 2 cena belog luka so,brašno,prezle,mleveni biber i začin C
Krmenadle izlupati i posoliti.Umutiti jaja i mleko,a meso uvaljati u brašno,umociti u jaja i na kraju u prezle.Šnicle ispržiti na dobro zagrejanom ulju,pa sloziti u vatrostalnu ciniju i preliti mešavinom od preostalih jaja, izgnjecenog belog luka,bibera,začina,pavlake i kratko zapeći u rerni.
4 krmenadle bez kostiju 2 jaja 2 kašike mleka 1 dl kisele pavlake 2 cena belog luka so,brašno,prezle,mleveni biber i začin C
Krmenadle izlupati i posoliti.Umutiti jaja i mleko,a meso uvaljati u brašno,umociti u jaja i na kraju u prezle.Šnicle ispržiti na dobro zagrejanom ulju,pa sloziti u vatrostalnu ciniju i preliti mešavinom od preostalih jaja, izgnjecenog belog luka,bibera,začina,pavlake i kratko zapeći u rerni.
Нема коментара :
Постави коментар