Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KREM SIR

Uzeti 1 l mlakog mleka i u njega staviti 1 kasiku sirćeta, promešati i ostaviti da stoji na sobnoj temperaturi 24 h. Nakon stajanja dodati još 1 l mlakog mleka (bez dodavanja sirćeta), promešati i ostaviti da stoji i dalje na sobnoj temperaturi. To ponoviti sa još 1 l mlakog mleka nakon 24 h. Posle stajanja masu procediti kroz cedilo, i kad se dobro procedi posoliti po ukusu i izmiksati.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova