Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KNEDLE SA ŠLJIVAMA


Propasirati 1/2 kgr u ljusci skuvanog krompira, dodati 3 jajeta, malo soli, komad butera ili margarina i toliko brašna da se umesi testo srednje tvrdoće. Umešano testo iseći na više komada, pa svaki uvaljati u oblik tanjeg valjka. Ovaj valjak se iseče na komade, a u svaki komad stavi se po 1 šljiva. Šljivu lepo omotati testom i formirati loptu od testa. Gotove knedle spuštati u slanu vodu koja vri. Kada isplivaju na površinu, kuvane su. Vaditi ih rešetkastom kašikom na plitku posudu, posuti ih preprženim prezlama i sitnim šećerom i služiti.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova