Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KOH


Potrebno je:
6 jaja
6 supenih kašika šećera
12 supenih kašika griza
1.5 l mleka
7 kašika šećera
3 vanilin šećera

Priprema:

Umutite sneg od belanaca, dodajte 6 kašika šećera, žumanca i dvanaest kašika griza (griz umešajte kašikom). Sve stavite u dublji pleh i pecite na 200° u prethodno zagrejanoj rerni oko 15 min. U litru do litru i po mleka stavite (po ukusu) 2-7 kašika šećera i tri vanilin šećera.
To zagrejte da se šećer rastopi. Kada koh lepo porumeni izvadite iz rerne i lagano prelijete
zaslađenim prethodno ohladjenim mlekom koje ste ranije pripremili. Kod ovog kolača ako je kolač vruć prelivamo ga ohladjenim mlekom ili ako je kolač hladan vrućim mlekom.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch