Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KNEDLE OD ŠLJIVA

Slika preuzeta sa: Bosanski kuhar
Obariti 500 gr krompira u ljusci, očistiti od ljuske i izgnječiti viljuškom. Dodati 1 jaje, 1 kašiku margarina i 150 gr brašna, posoliti i umesiti testo. Razviti ga, iseći na kvadrate, u svaki staviti šljivu i formirati knedlu. Knedle zakuvati u ključalu slanu vodu, pa kada isplivaju na površinu, vaditi ih rešetkastom kašikom i spuštati u prepečene prezle, na ulju. Prilikom serviranja, posipati ih šećerom pomešanim sa cimetom.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova