Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KNEDLE OD ŠLJIVA

Slika preuzeta sa: Bosanski kuhar
Obariti 500 gr krompira u ljusci, očistiti od ljuske i izgnječiti viljuškom. Dodati 1 jaje, 1 kašiku margarina i 150 gr brašna, posoliti i umesiti testo. Razviti ga, iseći na kvadrate, u svaki staviti šljivu i formirati knedlu. Knedle zakuvati u ključalu slanu vodu, pa kada isplivaju na površinu, vaditi ih rešetkastom kašikom i spuštati u prepečene prezle, na ulju. Prilikom serviranja, posipati ih šećerom pomešanim sa cimetom.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.