Potrebno je
1/2 kg govedine, izrezane na kocke
2 velike kašike masti (masti ili ulja)
1 srednja glavica luka, izrezanog na listice
1 mala kašika crvene paprike
1/4 vel. kašika ulja
1/4 vel. kašika kima
1/2 male kašika majorana
soli po ukusu
sirće po ukusu (može i belo vino - po ukusu)
Zagrejte ulje i na njemu pržite luk dok ne postane svetložut. Dodajte meso, crvenu papriku, kim majoran, sirće i so. Dobro promešajte, dolijte vodu po potrebi. Na blagoj vatri kuvajte da meso postane mekano.
Prijatno!
sirće po ukusu (može i belo vino - po ukusu)
Zagrejte ulje i na njemu pržite luk dok ne postane svetložut. Dodajte meso, crvenu papriku, kim majoran, sirće i so. Dobro promešajte, dolijte vodu po potrebi. Na blagoj vatri kuvajte da meso postane mekano.
Prijatno!
Нема коментара :
Постави коментар