Potrebno je:
- 1/2 kg pasulja, 1/4 kg kelja pupčara - 1/4 kg krompira, 200 gr mesnate slanine - 200 gr dimljenih kobasica - 2 kašike ulja, so, biber - malo mirodjije
Dan ranije potopiti pasulj. Slaninu naseckati na kockice i propržiti na ulju. Umešati ocedjen
pasulj i vodu, pa kuvati, ali ne do kraja. Dodati krompir, kelj, so, biber, kobasicu naseckanu
na kolutiće i mirodjiju. Nastaviti sa kuvanjem, dok pasulj ne omekša.
- 1/2 kg pasulja, 1/4 kg kelja pupčara - 1/4 kg krompira, 200 gr mesnate slanine - 200 gr dimljenih kobasica - 2 kašike ulja, so, biber - malo mirodjije
Dan ranije potopiti pasulj. Slaninu naseckati na kockice i propržiti na ulju. Umešati ocedjen
pasulj i vodu, pa kuvati, ali ne do kraja. Dodati krompir, kelj, so, biber, kobasicu naseckanu
na kolutiće i mirodjiju. Nastaviti sa kuvanjem, dok pasulj ne omekša.
Нема коментара :
Постави коментар