Samleti na mašini za mlevenje mesa (ili u mikseru):
paradajz bez ljuske, raznobojne paprike, krastavac, crni i beli luk, sredinu hleba.
Propasirati, kako bi se dobila relativno tešna masa.
Pripremiti vinegret:
malo soli, sirće, malo tobaskoa (ljutog sosa)
Sve promešati i usuti u propasiranu tečnost. Promešati, pa dolivati, kap po kap, oko 1 dcl ulja, stalno mešajuci (kao majonez). Po ukusu jos dodati soli i bibera, pa staviti u frižider da se hladi.
Servirati hladno, posuto na kockice seckanim raznobojnim parikama, kao i seckanim peršunovim listom.
paradajz bez ljuske, raznobojne paprike, krastavac, crni i beli luk, sredinu hleba.
Propasirati, kako bi se dobila relativno tešna masa.
Pripremiti vinegret:
malo soli, sirće, malo tobaskoa (ljutog sosa)
Sve promešati i usuti u propasiranu tečnost. Promešati, pa dolivati, kap po kap, oko 1 dcl ulja, stalno mešajuci (kao majonez). Po ukusu jos dodati soli i bibera, pa staviti u frižider da se hladi.
Servirati hladno, posuto na kockice seckanim raznobojnim parikama, kao i seckanim peršunovim listom.
Нема коментара :
Постави коментар