Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ČALABRCA

Potrebno:

300 - 400 g kora za pitu,
litar vode,
kašika masti ili ulja,
čaša mleka,
kašika kajmaka.

Priprema:

U litar prokljucale vode staviti kašiku masti ili ulja. Dobro osušene kore za pitu izlomiti malo krupnije. Treba ih staviti u poseban lonac, najbolje zemljani, pa preliti proključalom vodom i kuvati 5-6 minuta. Skloniti sa vatre, dodati mleko u kome je razmućen kajmak.

Od ovog jela ne može se mnogo zasititi. Tek toliko da se čalabrcne.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch