Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

CARSKA PITA SA ORIGANOM

Sjediniti 200 gr belog sira, 4 jajeta, 1 čašu jogurta (200 gr), 1 čaše od jogurta ulja, 200 gr seckane šunke, 3 seckana kisela krastavca, malo seckanog peršunovog lista, so, origano, 1 čašu od jogurta kukuruznog brašna, 1 čašu od jogurta belog brašna i 1 prašak za pecivo. Masu naliti u podmazan i brašnom posut pleh i peci na 220 C oko 3 minuta.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.