Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

BELI ROLAT

Potrebno je:

7 jaja

7 kašika šećera

6 kašika brašna

5dl mleka

3 kesice vanilin šećera

4 kašike gustina ili brašna

8 kašika šećera

pola pakovanja margarina

šlag-krem vanila

200gr. zamrznutog voća
Od jaja ,šećera i brašna umutiti testo za rolat i ispeći ga u podmazanom plehu iz štednjaka.Jos vruće testo urolovati u krpu i ostaviti da se hladi a za to vreme skuvati mleko,razmućen gustin,vanilin šećer i šećer.U hladnu masu dodati margarin umućen sa 3 kašike šećera.Premazati kremom testo,posuti voćem,urolati i premazati šlag-kremom.Voće po vašem izboru.Moj predlog su maline!

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch