Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ALVA

Sastojci:
- Šolja i po ulja
- kašika brašna
- 400 gr šećera
- 3 čaše vode
- vanilin šećer
Priprema:
Dobro zagrejati ulje, pa dodavati brašno, kašiku po kašiku, uz neprekidno mešanje na tihoj vatri, dok se ne dobije zlatno žuta masa. Zasebno prokuvati šećer, vodu i vanilin šećer, pa postepeno doliti u prženo brašno, uz mešanje, da se dobije čvrsta, ujednačena smesa. Prohladjenu masu vaditi kašikom i servirati.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.