Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

Sladoled od jagoda

Sastojci:
  • 450 gr očišćenih jagoda
  • 1/3 šolje šećera
  • ¼ šolje slatke pavlake
  • 1 kašika soka od limuna

Priprema:
Izmiksati jagode u blenderu. Postavite fino sito preko činije i procedite sok od jagoda. Umutiti u šećer, slatku pavlaku i sok od limuna sa proceđenim sokom od jagoda. Sipajte smesu u četiri kalupa za sladoled.
Stavite kalupe u zamrzivač i nakon 1 sata ubacite štapiće u svaki kalup. Sladoled je spraman nakon 3 sata od stavljanja u zamrzivač. Za vađenje sladoleda iz kalupa, postavite dno kalupa kratko pod toplu vodu.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.