Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

TIKVANIK

Sastojci:

600 g debljih kora za pitu,
veće parče tikve,
2 kašike ulja,
šolja šećera

Priprema:

Uzme se parče zrele tikve, iseče se na kriške i kriške se skuvaju. Kad se skuvaju, sipa se šećer
i doda ulje. Sve ovo se dobro izmeša da dođe kao kaša. U podmazan pleh stavljaju se redom
kore i nadev, dok se sve ne potroši, s tim što na vrhu uvek dođe kora. Kore se mogu saviti,
kao i za običnu pitu.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch