Sastojci:
600 g debljih kora za pitu, veće parče tikve, 2 kašike ulja, šolja šećera
Priprema:
Uzme se parče zrele tikve, iseče se na kriške i kriške se skuvaju. Kad se skuvaju, sipa se šećer
i doda ulje. Sve ovo se dobro izmeša da dođe kao kaša. U podmazan pleh stavljaju se redom
kore i nadev, dok se sve ne potroši, s tim što na vrhu uvek dođe kora. Kore se mogu saviti,
kao i za običnu pitu.
600 g debljih kora za pitu, veće parče tikve, 2 kašike ulja, šolja šećera
Priprema:
Uzme se parče zrele tikve, iseče se na kriške i kriške se skuvaju. Kad se skuvaju, sipa se šećer
i doda ulje. Sve ovo se dobro izmeša da dođe kao kaša. U podmazan pleh stavljaju se redom
kore i nadev, dok se sve ne potroši, s tim što na vrhu uvek dođe kora. Kore se mogu saviti,
kao i za običnu pitu.
Нема коментара :
Постави коментар