Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ROLAT OD RATLUKA

500g crvenog ratluka(može i beli)
500g šećera u prahu
200g kristal šećera
300g mlevenih oraha
1 stangla čokolade za kuvanje

Ratluk sitno iseckati i zamesiti sa prah šećerom.Napraviti 2 kore pravougaonog oblika.Ušpinovati kristal šećer sa malo vode(kao za slatko),dodati samlevene orahe i stanglu čokolade.Podeliti fil na pola i svakom polovinom premazati po jednu koru celom površinom,pa ih uviti u rolat.Ostaviti da se suše.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.