Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

RIBA POD KROMPIROM

Potrebno je:

- 300 g filea (čistog mesa) morske ribe
- 300 g krompira, 2 glavice luka
- 80 g sitnih maslina
- 12 većih listova žalfije
- maslinovo ulje, so, biber

Oljuštite crni luk i isecite ga na tanke rezance, pa ga rasporedite na nauljeni kalup. Ribu operite, obrišite, posolite, pobiberite i stavite na luk. Krompire oljuštite, operite, obrišite i isecite na sasvim tanke kolutove. Poslažite ih preko ribe da je potpuno prekriju. Posolite, zalijte uljem i dodajte masline. Peći 30 minuta u zagrejanoj rerni na 180 C.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.