Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

RESTOVANI KROMPIR SA ŠARGAREPOM

Potrebno je:
4 - 6 krompira srednje veličine;
6 šargarepa srednje veličine;
1 crveni luk srednje veličine;
3 kašike maslinovog ulja;
1,5 kašika svežeg seckanog ruzmarina (ili oko 2 kašičice sušenog);
so i biber po ukusu.

Iseći svaki krompir na 8 - 10 kriški, iseći svaku šargarepu na polovinu, po dužini, i zatim na komade oko 5 cm dužine, iseći luk na 6 kriški, kroz koren, da listovi ostanu zajedno. Posuti povrće uljem i ruzmarinom. Rasporediti ga u jednom sloju u podmazan pleh, posoliti i pobiberiti i peći u rerni na 400 F (200 C) oko 1 sat, dok povrće ne bude lepo ispečeno. (Recept je za 6 porcija).

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch