Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PIROŠKE

Potrebno je:
500gr. hlebnog testa
6 šnita šunke
3 krompira
250gr. kačkavalja
čaša pavlake
so,ulje,jaje
Umesiti testo kao za hleb ili picu(400gr. brašna,2 dl tople vode,kašika ulja,kašičica i po soli,pola kocke kvasca) pa kada naraste rastanjiti ga,podeliti na šest komada,otprilike pravougaonog oblika.Nadevati,"ogrnuti" nadev testom i peći da porumeni.Za nadev izmešati polukuvan krompir,šunku,kačkavalj(sve iseći na kocke).Posoliti, pobiberiti, povezati jajetom i pavlakom i nadevati testo.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.