Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PILEĆI “FRIKASE”

Mlado pile iseći na nekoliko komada i staviti u posudu sa vec zagrejanom masnoćom (jedna kašika).
Zatim u to ubaciti jednu vezu isečene zeleni i glavicu crnog luka i to pržiti zajedno sa piletinom.
Postepeno dolivati po malo vode. Oprati 50 gr pečurki, pa ih popariti vrelom vodom i zatim iseći na listiće.
Kada meso i luk i zelen budu potpuno mekani, dodati isečene pečurke. Dodati soli i bibera po ukusu i nastaviti
pirjanjenje. Zatim meso izvaditi, a zelen i pečurke propasirati, pa taj sos vratiti u istu posudu. Dodati jos malo
pečurki isečenih na kolutove, vratiti meso i pustiti da se dalje kuva. Umutiti 2 žumanceta sa kašikom pavlake i
nasuti u sos. Dobro promešati i izmaknuti sa šporeta. Na kraju dodati i malo limunovog soka.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch