Potrebno je:
- 2 zelene salate
- 4 pileća bela mesa bez kožice i kostiju
- 5 režnjeva slanine
- 1 supena kašika ulja, sok od 1 limuna
- 1 supena kašika sveže iseckanog lisća vinove loze
- so, biber, francuski preliv
Pripremiti zelenu salatu, iseckati belo meso na trake i slaninu na sitne kockice. Zagrejte ulje na tiganju, dodajti piletinu i slaninu i pržite 4-5 minuta dok slanina ne postane tamne boje. Dodajti sok limuna i lišće vinove loze. Pržite 4-5 minuta dok piletina ne postane mekana. Pomešajti zelenu salatu sa francuskim prelivom i dodajte piletinu i slaninu.
Pripremiti zelenu salatu, iseckati belo meso na trake i slaninu na sitne kockice. Zagrejte ulje na tiganju, dodajti piletinu i slaninu i pržite 4-5 minuta dok slanina ne postane tamne boje. Dodajti sok limuna i lišće vinove loze. Pržite 4-5 minuta dok piletina ne postane mekana. Pomešajti zelenu salatu sa francuskim prelivom i dodajte piletinu i slaninu.
Нема коментара :
Постави коментар