Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PILEĆA SALATA SA LIMUNOM

Potrebno je:
- 2 zelene salate
- 4 pileća bela mesa bez kožice i kostiju
- 5 režnjeva slanine
- 1 supena kašika ulja, sok od 1 limuna
- 1 supena kašika sveže iseckanog lisća vinove loze
- so, biber, francuski preliv

Pripremiti zelenu salatu, iseckati belo meso na trake i slaninu na sitne kockice. Zagrejte ulje na tiganju, dodajti piletinu i slaninu i pržite 4-5 minuta dok slanina ne postane tamne boje. Dodajti sok limuna i lišće vinove loze. Pržite 4-5 minuta dok piletina ne postane mekana. Pomešajti zelenu salatu sa francuskim prelivom i dodajte piletinu i slaninu.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.