Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

O ULJU

Da bi se očuvala biološka vrednost ulja trebalo bi ih dodavati na kraju kuvanja, kao i za začinjavanje salata. Zagrevanjem ulja, naročito na visokim temperaturama, dolazi do oksidativnih promena čime gube svoja korisna
svojstva. Posebno bi trebalo izbegavati prženje namirnica. Jedna supena kašika ulja sasvim je dovoljna za pripremu nekog složenog jela, dok je za začinjavanje salata dovoljna i jedna kašičica. Umesto ulja možete dodavati semenke suncokreta, bundeve, lana ili susama.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch