Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

LOVAČKI LONAC

U veći lonac nasuti dosta vode, osoliti. Staviti pripremljeno i isečeno povrće: praziluk, celer, šargarepu, crni luk, luk vlasac, belu rotkvu, beli luk, karanfilić, lorber, biber...Kuvati makar 1 sat.
Pripremiti 1 pile. Na masti propržiti crni seckani luk. Samleti svinjsko meso i hleb namočen u mleku, kao i iznutricu piletine (džigericu). Mesu dodati propržen luk, 1 jaje, so i biber. Promešati i time puniti pile. Ušiti koncem, pa pile spustiti u lonac sa povrćem i kuvati ga 1 - 1,5 sat. U lonac ubaciti i kuvati sa piletom i iseckanu i proprženu rolovanu slaninu, odnosno pancetu. Izvaditi pile, procediti bujon. Pile iseći za serviranje i uz njega posluziti obareno povrće iz lonca. U bujon zakuvati rezance ili testeninu i poslužiti kao supu.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch