Sastojci:
1/2 kg tetovca, 8 kiselih babura, 4 crna luka, ulje, biber, so
Priprema:
Pasulj sa iseckanim lukom dobro skuvati i ocediti. Dodati biber, ulje i so po želji i malo izgnječiti.
So se i ne mora dodavati jer su kisele paprike već slane. Uzeti babure pa ih naputi pasuljem.
U pleh staviti preostali pasulj i po njemu ređati punjene paprike. Staviti u rernu dok paprike ne
porumene.
1/2 kg tetovca, 8 kiselih babura, 4 crna luka, ulje, biber, so
Priprema:
Pasulj sa iseckanim lukom dobro skuvati i ocediti. Dodati biber, ulje i so po želji i malo izgnječiti.
So se i ne mora dodavati jer su kisele paprike već slane. Uzeti babure pa ih naputi pasuljem.
U pleh staviti preostali pasulj i po njemu ređati punjene paprike. Staviti u rernu dok paprike ne
porumene.
Нема коментара :
Постави коментар