Sastojci:
tri šolje brašna, pakovanje biljnog margarina, jedna šolja šećera i 100 g oraha
Priprema:
Zamešeno testo se dobro umesti i od njega se odvajaju malene lopte koje se istanje u obliku
potkovice. Na podmazan pleh se stavljaju kiflice, a zatim se peku u već zagrejanoj pećnici.
Kada su gotove, treba ih onako vruće uvaljati u što više šećera namirisanog vanilom.
Služe se ohlađene.
tri šolje brašna, pakovanje biljnog margarina, jedna šolja šećera i 100 g oraha
Priprema:
Zamešeno testo se dobro umesti i od njega se odvajaju malene lopte koje se istanje u obliku
potkovice. Na podmazan pleh se stavljaju kiflice, a zatim se peku u već zagrejanoj pećnici.
Kada su gotove, treba ih onako vruće uvaljati u što više šećera namirisanog vanilom.
Služe se ohlađene.
Нема коментара :
Постави коментар