150 gr. govedine po osobi iseći na kocke, uvaljati u mešavinu brašna i aleve paprike.
Propržiti na mešavini ulja i butera, dodati so, biber, glavicu seckanog crnog luka, 1 isečen paradajz,
malo armanjka (konjaka) i pri kraju milerama.
Na malo masnoce dinstati na kocke isečenu: 1 belu repu (ili kelerabu), 2 šargarepe,
1manji celer, na kocke isečene šampinjone (oko 200 gr.), posoliti.služiti uz meso.
Propržiti na mešavini ulja i butera, dodati so, biber, glavicu seckanog crnog luka, 1 isečen paradajz,
malo armanjka (konjaka) i pri kraju milerama.
Na malo masnoce dinstati na kocke isečenu: 1 belu repu (ili kelerabu), 2 šargarepe,
1manji celer, na kocke isečene šampinjone (oko 200 gr.), posoliti.služiti uz meso.
Нема коментара :
Постави коментар