Izgnječiti 550 gr sira, dodati 1 jogurta ili pavlake, 2 cela jajeta i 1 kafenu kašičicu praška za pecivo.
Upotrebiti 750 gr debljih kora. Svaku pojedinačno premazati uljem (ukupno 100 - 150 gr),
premazati filom od sira i redjati jednu preko druge. Čvrsto uviti u rolat, pa seći režnjeve debljine
prsta. Redjati ih u podmazan pleh, jednu do druge, kao pogačice.
Ostatak od pola jogurta ulupati sa 1 celim jajetom i time premazati gibacice. Peći na 200 - 220 stepeni.
Upotrebiti 750 gr debljih kora. Svaku pojedinačno premazati uljem (ukupno 100 - 150 gr),
premazati filom od sira i redjati jednu preko druge. Čvrsto uviti u rolat, pa seći režnjeve debljine
prsta. Redjati ih u podmazan pleh, jednu do druge, kao pogačice.
Ostatak od pola jogurta ulupati sa 1 celim jajetom i time premazati gibacice. Peći na 200 - 220 stepeni.
Нема коментара :
Постави коментар