Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ĐEVRECI

Umutiti 1 margarin, dodati 1 jaje i 1 žumance, 1 prašak za pecivo, malo soli, šoljicu ulja i šoljicu mleka i brašna od prilike, da testo bude mekše, ali ne sasvim meko. Zamesiti testo i ostaviti da stoji 2 sata. Ako je toplo, može se staviti u frižider. Zatim ga rastanjiti, premazati belancetom, posuti susamom ili kimom i peći. U testo se može dodati i malo sira ili kačkavalja. Djevreke vaditi modlom ili razvući u valjak i formirati djevrek rukama.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.
presearch