Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ČORBA OD PRAZILUKA

Sastojci:
1 /2 kg praziluka,
3 suve paprike,
šolja projinog brašna,
so
sirće.

Priprema:

Praziluk se sitno isecka i dobro izdinsta. Neprestano se meša drvenom varjačom. Kad praziluk potpuno omekša, nalije se sa 2 litre tople vode i lagano, da prosto curi, sipa se projino brašno uz neprestano mešanje da se brašno ne zgruša u gromuljice. Doda se suva paprika, a kad je čorba pri kraju, zakiseli se sirćetom. So se dodaje po želji.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova