-1 celer (oko 450 gr)
- so
- biber
- sok od 1 limuna
- 2 kašike gustina
- 2 jajeta
- 2 kašike parmezana
- 1 kašika vlašca
- 1 kašika mlevenog lešnika
- 60 g maslaca
Operite celer, oljuštite ga i isecite na listove dobljine 1 cm. U slanoj vodi sa sokom od limuna kratko ga obarite. Dobro ga ocedite i prosušite ga papirnim salvetom. Začinite ga i uvaljajte u gustin. Ulupajte jaja, dodajte parmezan, lešnik i isitnjen vlašac. Celer uvaljajte u ovu masu i pecite na naslacu. Služite toplo.
Operite celer, oljuštite ga i isecite na listove dobljine 1 cm. U slanoj vodi sa sokom od limuna kratko ga obarite. Dobro ga ocedite i prosušite ga papirnim salvetom. Začinite ga i uvaljajte u gustin. Ulupajte jaja, dodajte parmezan, lešnik i isitnjen vlašac. Celer uvaljajte u ovu masu i pecite na naslacu. Služite toplo.
Нема коментара :
Постави коментар