Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

Karamele

U posudu za kuvanje sipati pola litre slatke pavlake, pola kilograma šećera i jednu šipku vanile. Masu kuvati sve dok ne prokuva, a onda dodati šolju crne kafe (manju). Provera da su bombone gotove se vrši na jednostavan način: malo mase zahvatiti kašićicom i spustiti u hladnu vodu. Ako se u vodi masa stvrdne, znači da je karamel bombona gotova.
U nauljan (ili maslacem namazan) pleh ravnomerno izručiti masu. Kada se masa ohladi, seći je nožem na željenu veličinu. Bombone možete uvijati u celofan.

Prijatno!

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.