Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

Čoko-kolač od kokosa (domaći "Bounty")

Sastojci:

  • 200 gr čokolade za kuvanje
  • 200 gr kokosa
  • 100 ml slatke pavlake
  • 70 gr šećera u prahu
  • 70 gr maslaca

Priprema:

Sjedinite u posudi kokos i sećer u prahu. Na pari zagrejte maslac i slatku pavlaku, kada se smesa sjedini, ostavite je po strani da se ohladi. Preliti ohladjenu smesu od maslaca i slatke pavlake preko kokosa i šećera u prahu. Mešajte da se smesa sjedini i očvrsne. Oblikujte smesu u štanglice i poredjajte u pleh ili neku drugu posudu sa ravnim dnom. Oblikovanu smesu stavite u frižider da hladi. Otopite šokoladu na pari i u nju umočite ohladjene štanglice. Gotovu poslasticu vratite u frižider da se preliv od čokolade stegne.

Prijatno!


Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.